Apartmanok

A Fenyves Apartmanok szálláshely hét apartmannal rendelkezik, melyekből a legkisebb 2 fő számára, a nagyobbak maximum 4 (+1) fő részére nyújtanak kényelmes és otthonos szállást az év minden napján. Kérésre gyermekágyat is tudunk biztosítani.

A recepciós szolgálat 9 és 17 óra között áll a vendégek rendelkezésére. Közvetlenül az épület mellett közterületi parkolók találhatók. A kerékpárokat a kerítésen belül, fedett, kamerával folyamatosan megfigyelt kerékpártárolóban lehet elhelyezni. A zárt udvaron mászóka és csúszda várja a kicsiket, a tűzrakóhely pedig a nagyobbakat 🙂  Az udvarra az utca felől nem lehet betekinteni a nyugodt pihenés érdekében.

Az épület belső terében tilos a dohányzás, de minden apartmanhoz tartozik terasz, vagy erkély, ahol a dohányzás engedélyezett. Az udvar kijelölt részén szintén van fedett dohányzóhely, ahol kényelmes környezetben, mások zavarása nélkül lehet beszélgetni és dohányozni is.

Minden apartman rendelkezik klímaberendezéssel, amely az év minden napján biztosítja a kellemes környezetet. A fürdőszobában külön infrafűtés is található. Az apartmanban jól felszerelt konyha, tévé és ébresztőóraként is használható rádió található. Az apartmanház teljes területén ingyenes wifi működik.

Földszint 1

2 fős, egyszobás földszinti apartman

Földszint 2, 3

2+2 fős, kétszobás földszinti apartman (pótágyazható)

Emelet 4, 5, 6, 7

4 fős, egyterű emeleti apartman (pótágyazható)