Apartmanok

A Fenyves Apartmanok szálláshely hét apartmannal rendelkezik, melyekből a legkisebb 2 fő számára, a nagyobbak maximum 4 (+1) fő részére nyújtanak kényelmes és otthonos szállást az év minden napján. Kérésre gyermekágyat is tudunk biztosítani.

A recepciós szolgálat 9 és 17 óra között áll a vendégek rendelkezésére. Közvetlenül az épület mellett közterületi parkolók találhatók. A kerékpárokat a kerítésen belül, fedett kerékpártárolóban lehet elhelyezni. A zárt udvaron mászóka és csúszda várja a kicsiket, a tűzrakóhely pedig a nagyobbakat 🙂  Az udvarra az utca felől nem lehet betekinteni a nyugodt pihenés érdekében.

Az épület belső terében tilos a dohányzás, de minden apartmanhoz tartozik terasz, vagy erkély, ahol a dohányzás engedélyezett. Az udvar kijelölt részén szintén van fedett dohányzóhely, ahol kényelmes környezetben, mások zavarása nélkül lehet beszélgetni és dohányozni is.

Minden apartman zaj- és légáramlásmentes klímával rendelkezik, amely az év minden napján biztosítja a kellemes környezetet. A fürdőszobában külön infrafűtés is található. Az apartmanban jól felszerelt konyha, tévé és ébresztőóraként is használható rádió található. A házitelefon az apartmanok között használható, illetve a recepció is elérhető. Az apartmanház teljes területén ingyenes wifi működik.

Földszint 1

2 fős, egyszobás földszinti apartman

Földszint 2, 3

2+2 fős, kétszobás földszinti apartman (pótágyazható)

Emelet 4, 5, 6, 7

4 fős, egyterű emeleti apartman (pótágyazható)